Crisismanagement

Als er iets gebeurt binnen uw bedrijf, bv brand, dan gaat alle zorg in eerste instantie uit naar de acute fase. Is iedereen veilig naar buiten gekomen, hoe ernstig is het gesteld met de schade? Er komt een punt dat u moet gaan nadenken over “hoe nu verder”. Kan de productie weer op gang komen, moeten we uitwijken naar een andere bestemming, wat vertel ik die journalist die graag een interview met mij wil, hoe ga ik om met berichten op facebook, twitter, enz, enz.

U komt er dan achter dat het erg handig is als u hier al over nagedacht heeft en plannen klaar heeft liggen om bv. de belangrijkste bedrijfsprocessen zo snel mogelijk weer op te starten.

AcuteHulp kan u helpen om op het gebied van crisismanagement de zaken goed voor elkaar te krijgen. Dit kan bestaan uit het opstellen van plannen, maar ook het uitvoeren van een scenario, zodat het crisismanagementplan getest en geoefend wordt.

Indien u interesse heeft in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van crisismanagement kunt u contact opnemen met AcuteHulp. Wij komen graag eens langs voor een gesprek.