Over AcuteHulp

 

AcuteHulp is opgericht door Marco Stoel. Hij heeft veel ervaring op het gebied van acute hulpverlening. Zo is hij 10 jaar ambulanceverpleegkundige geweest, is hij jarenlang manager geweest in zorginstellingen en heeft in die hoedanigheid ervaring opgedaan in het opzetten en onderhouden van organisaties.

Op dit moment geeft Marco medische cursussen aan artsen, verpleegkundigen, leraren en ouders op scholen en andere medewerkers van bedrijven. Hij is full-instructor van de Nederlandse Reanimatie Raad op het gebied Advanced Life Support (ALS), Immediate Life Support (ILS) en Basic Life Support (BLS/AED), ook voor baby’s en kinderen (PBLS). AcuteHulp is een door de NRR erkend opleidingsinstituut en is tevens aangesloten bij Het Oranje Kruis.

Marco heeft leiding gegeven aan BHV organisaties van verschillende locaties als coördinator BHV en heeft een professionele kijk op het opzetten en onderhouden van een BHV organisatie. AcuteHulp is aangesloten bij de NIBHV en Marco is instructeur levensreddend handelen en instructeur brand en ontruiming”

Sinds 01 januari 2018 is Sabrina Stoel-Hingstman mede eigenaar van AcuteHulp. Sabrina is een afgestudeerd BIG-geregistreerde HBO-verpleegkundige en heeft gewerkt als sociaal- en jeugdverpleegkundige. Naast mede-eigenaar werkt Sabrina al jaren als (manager) recruitment specialist bij een groot bedrijf.

Ze bezit over een BHV-diploma en is bij AcuteHulp verantwoordelijk voor de verwerking van verschillende certificaten, administratie, klantencontact en het voorbereidingen van cursussen (waarbij cursus op maat ook mogelijk is). Ook geeft ze cursussen op maat voor AcuteHulp.

AcuteHulp is een organisatie die allerlei cursussen geeft op het gebied van acute hulpverlening. We verzorgen medisch gerelateerde cursussen zoals cursus reanimatie, maar ook op BHV gebied kan AcuteHulp u verschillende cursussen aanbieden. U kunt zich alleen of als groep opgeven voor een cursus en ook bedrijven kunnen bij Acute Hulp terecht voor cursussen op maat, ook in-company.

AcuteHulp hecht veel waarde aan kwaliteit. Wij zijn van mening dat iemand die les geeft in acute hulp ook daadwerkelijk “met de voeten in de klei” moet hebben gestaan. Alleen dan kan er een compleet pakket geboden worden en kan er op alle vragen een goed antwoord komen. Ondanks het goed aanleren van vaardigheden zijn vaak de omstandigheden de reden dat iemand het even niet meer weet of onzeker wordt. Juist daarom is het belangrijk dat een ervaren trainer hier aandacht aan besteed, die heeft het immers zelf aan den lijve ondervonden.

AcuteHulp is ook gespecialiseerd in het opstellen van allerlei procedures, plannen etc. op BHV gebied. Vaak is deze ervaring niet aanwezig binnen een bedrijf, maar moet men wel voldoen aan wet- en regelgeving. AcuteHulp kan u helpen bij het opstellen van de plannen, procedures, plattegronden etc. Ook het opzetten en uitvoeren van ontruimingsoefeningen kan Acute Hulp voor u uitvoeren. AcuteHulp kan u tevens behulpzaam zijn met het opstellen van een crisismanagementplan. Alles uiteraard op maat en naar de wensen van de klant.

AcuteHulp  is een kleine organisatie en kan daarom betaalbare prijzen hanteren. Alle reden om eens een afspraak te maken om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Ons uitgangspunt is altijd een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, op maat en volgens de wensen van de klant.