Levensreddend handelen volwassenen

U wilt graag weten wat u moet doen als iemand in uw omgeving bv van de trap valt of een flinke wond oploopt. Maar u wilt niet een aantal avonden een cursus volgen? Dan is de cursus levensreddend handelen iets voor u. Deze cursus is een van de modules van de complete cursus Bedrijfshulpverlening en na het volgen van deze cursus bent u in staat om de eerste hulp in te schatten en te verlenen.

Tijdens deze cursus worden de meest voorkomende huis, tuin en keuken ongevallen besproken en wordt u geleerd hoe te handelen tijdens deze ongevallen. Wat te doen als iemand van een ladder/trap valt, hoe om te gaan met wonden, wat als iemand stikt in uw omgeving etc etc. De cursus is interactief, dus u kunt zelf ook situaties inbrengen die dan besproken worden. De reanimatietechnieken wordt kort besproken, maar het advies is om naast deze cursus de reanimatiecursus te volgen

De cursus is een combinatie van theorie en vooral praktijkoefeningen als wondverzorging, handelen bij verstikking etc. U krijgt een certificaat van AcuteHulp.

Duur van de cursus: 3 uur

Toelatingseisen: geen

Direct aanmelden

Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met AcuteHulp

Wilt u informatie over de volledige cursus EHBO klik dan hier